Tilbygning til sommerhus

Er dit sommerhus blevet for lille? Dette kan ske af mange forskellige grunde, måske fordi familien bliver større, eller I bare føler, at I godt kunne bruge et større sommerhus. Så kan det være en fordel at få lavet en tilbygning til sommerhus. Dette er nemlig billigere end at få bygget et helt nyt. Hos Tømrermester Kasper Bruun kan vi hjælpe dig med den tilbygning, du har brug for.

Der er flere muligheder, når det drejer sig om at udvide dit sommerhus. Du kan f.eks. tilføje et ekstra værelse eller to, eller du kan udvide de eksisterende rum, så de bliver større. Uanset hvilken mulighed du vælger, er det en god idé at få et tilbud på udvidelsen først, så du ved, hvor meget det kommer til at koste. Tømrermester Kasper Bruun er et godt valg for tilbud på tilbygninger til sommerhuse.

Måske har I ikke brug for en tilbygning til jeres sommerhus, men i stedet til jeres hus. Så kan vi ved Tømrermester Kasper Bruun også hjælpe. Vi har mange års erfaring med tilbygninger, så vi kan hjælpe dig, uanset hvilken størrelse eller type tilbygning du har brug for.

Tilbygning til sommerhus eller villa

Hos Tømrermester Kasper Bruun kan vi hjælpe dig med at styre hele projektet til din tilbygning til sommerhus eller anden form for bolig. Vi har erfaring med at holde styr på hele projekter med forskellige typer håndværkere. På denne måde skal du kun forholde dig til os, og så sørger vi for, at tilbygningen går efter planen. 

Vi går op i god kvalitet. Derfor arbejder vi også kun med de bedste håndværkere inden for deres respektive fag. Vi vil nemlig altid sikre os, at du bliver glad for det endelige resultat. Derfor har kvalitet en stor værdi hos de håndværkere, vi bruger til vores projekter. Arbejdet bliver altid lavet med omhu hele vejen rundt, så du er sikret et godt resultat.

Vil du høre mere eller få et uforpligtende tilbud på dit projekt, så ring til os på 25336939 eller send en mail på info@kasper-bruun.dk.