Kontakt os i dag!

Totalentreprise

En professionel totalentreprenør fra start til slut

Hvilken totalentreprenør skal man vælge? Ja det afhænger selvfølgelig af hvilket resultat man ønsker at ende ud med. Det er totalentreprenøren, der skal følge projektet helt til dørs, og sikre at resultatet bliver, som du er stillet i udsigt. Med andre ord skal en totalentreprenør sørge for, at dine forventninger bliver indfriet til det færdige resultat.

Ønsker du dit byggeri udført i høj kvalitet og til tiden? Så bør du vælge Tømrermester Kasper Bruu ApS til at stå for totalentreprisen – det er din garanti for en professionel styring fra start til slut. Som din tømrermester i Jammerbugt Kommune stiller vi høje krav til os selv. Vores erfaring med totalentrepriser betyder også, at vi har et rigtigt godt kendskab til andre fagentreprenører. På den måde ved vi at vi kan garantere et tilfredsstillende resultat – til glæde for alle parter.

Hvilke konkrete opgaver udfører vi?
Du kan forvente, at vi ofte vil begynde med et byggemøde på vores kontor eller på din adresse. Ud over dig selv og os sørger vi for at invitere relevante parter med. Efter vi har holdt det første byggemøde, vil vi regne på prisen, hvorefter vi sender dig et fast skriftligt tilbud indeholdende alle byggeriets faser. Hvis du vælger at benytte dig af vores tilbud, vil vi begynde byggeriet, efter den plan som vi har aftalt med dig.

Du kan til gengæld læne dig tilbage. Når vi udfører totalentreprise, så mener vi det nemlig alvorligt. Vi tager ansvaret for koordineringen af alle byggeriets opgaver. Vi sørger for at kommunikationen flyder mellem de forskellige faggrupper, og vi sørger for at dit byggeri står færdigt i den kvalitet, og til den tid vi har aftalt.