Kontakt os i dag!

Vinduer og døre

Har du brug for en tømrer i Jammerbugt Kommune, der har erfaring med at skifte vinduer og døre.

Med korrekt udskiftning af vinduer og døre vil du ofte opnå en mærkbar besparelse i dine varmeudgifter. Udover besparelsen kan nye døre og vinduer også være med til at skabe øget tryghed i huset med bedre indbrudssikring.

Det rigtige valg
Der findes ikke én rigtig løsning – men der findes altid en rigtig løsning for dig. Det er ikke altid den samme løsning, som virkede godt hos naboen, der virker godt hos alle. Dit valg af nye vinduer og døre bør træffes ud fra hvilke præferencer du har samt hvad du vægter højst. Når du vælger døre og vinduer, skal de både opfylde de kvalitative krav, men de skal også være pæne at se på. Der findes en række forskellige producenter, modeller og mærker med hver deres fordele og ulemper. I forbindelse med en renovering, er det vigtigt at du kan få en uvildig rådgivning omkring, hvilke vinduer og døre, der passer bedst til lige præcis dit hjem.

Vi har erfaring inden for rådgivning og udskiftning af vinduer og døre
Tømrermester Kasper Bruun har erfaring inden for udskiftning af vinduer og døre. Hos os betyder det meget, at du vælger rigtigt. Vi står derfor altid klar til at give dig den rigtige rådgivning inden du beslutter dig, og vi kommer også gerne med gode råd efter endt installation, så du ender med et tilfredsstillende resultat. Vi vil ligeledes give vores bud på, hvad der vil passe bedst til din ejendom i forhold til arkitekturen og indretningen. Har du en ældre villa, vil vi rådgive dig til hvilke vinduer og døre, der vil bevare charmen og æstetikken.

Kontakt os!
Vi vægter altid kvalitet højt, derfor vil vi gerne komme forbi din ejendom og tage et kig på opgaven. På denne måde sikrer vi, at vi sammen finder den bedste løsning for jer. Mens vi er på besøg, kan vi vurdere omfanget af opgaven og derudfra finde frem til et uforpligtende tilbud på udskiftningen af dine vinduer og døre.

Vi tilbyder professionelt udført håndværksarbejde og kan derfor garantere dig, at vi altid passer godt på dit hjem. Vi rydder altid op efter os, så du kan nyde dine nye vinduer og døre med det samme.

Har du yderligere spørgsmål til udskiftningen af vinduer og døre, skal du endelig ringe til os på
25 33 69 39 Du kan også udfylde kontaktformularen, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.