Nybyg

Nybyggeri, rådgivning og idéoplæg er også vores kompetence

Tømrermester Kasper Bruun ApS udfører tømrerarbejde og byggeopgaver for alle typer kunder.

Fra vores base i Pandrup udfører vi tømrerarbejde for primært i Jammerbugt Kommune. Tømrermester Kasper Bruun står bag firmaet som blev stiftet i 2018, Vi har fokus på den høje kvalitet betyder at vi aldrig afleverer en opgave, før vi kan overdrage den i en kvalitet, vi kan stå inde for.

Når vi for eksempel arbejder med en tilbygning, går vi op i, at du skal kunne se dit hjem som den helhed, vi stræber efter at levere.

Vi er garant for, at tilbygningen passer godt sammen med den nuværende stil – og når vi er færdige, rydder vi pænt op efter os selv, så du kan tage boligen i brug med det samme. Kasper Bruun og de tømrere han har med i sit team, er vores stærkeste kort! Fordi den gode kvalitet er i højsædet hos os, er vi naturligvis interesseret i, at vores tømrere og samarbejdspartnere kan levere god kvalitet i arbejdsopgaverne. Alle de ansatte er derfor fagligt forsvarligt uddannet. Det betyder for dig, at uanset om vi har afgivet et tilbud på udskiftning af vinduer, tag eller renovering, så kan du regne med at du møder en dygtig tømrer med svendebrev. På alle vores byggeprojekter har vi ansvaret for, at det færdige byggeri lever op til det aftalte.