Nyt Tag

Tømrermester Kasper Bruun ApS er ekspert i udskiftning af tag.

Et tag har flere funktioner – det skal selvfølgelig være tæt, så der ikke siver vand ind i huset. Men et tag er selvfølgelig meget mere end det. Taget på et hus kan ses på lang afstand, og er dermed en del af det førstehåndsindtryk, man får af en ejendom. Har du et flot velholdt tag, så er det med til at forøge værdien af din bolig.

Vi rådgiver dig, så du får det tag der passer til din ejendom og dine behov.

Der findes mange forskellige slags tage som f.eks. tegl, beton, stål og eternit. Hvilket tag der er det rigtige for dig, afhænger helt af din situation og din bolig, samt det område i hvor ejendommen ligger. I nogle situationer vil vi måske anbefale et tag af eternit, mens vi andre gange vil anbefale tegltag.

Når du skal vælge dit tag, så er det vigtigt at vælge rigtigt første gang, da man ikke bare lige skifter taget hvert år. Det er derfor vigtigt, at du har tillid til det håndværkerfirma, du vælger. De skal også være din sparringspartner og komme med input og nye idéer – Tømrermester Kasper Bruun ApS har god erfaring i rådgivning om og udskiftning af tag og vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på dit nye tag.

Vælger du Tømrermester Kasper Bruun ApS til at hjælpe med et nyt tag, kan du være sikker på, at det er et professionelt firma, der løser opgaven. Du kan forvente, at vi udviser en oprigtig interesse i at levere den rigtige løsning – og i rette tid.

Vi får oftest vores kunder gennem mund-til-mund-metoden, og derfor er det vigtigt for os, at vi leverer noget ekstra. Udover vores faglige styrke og vores punktlighed, så afslutter vi altid arbejdsdagen med at rydde pænt op efter os. Kunderne har heldigvis været meget tilfredse med vores arbejde og givet os pæne anmeldelser, når de har bedømt vores arbejde.

Vores medlemskab af Dansk Byggeri er en yderligere sikkerhed for vores kunder. Herigennem er firmaets privatkunder automatisk forsikret, hvis der en sjælden gang skulle være fejl eller mangler under vores byggeri.