Trægulve

Har du brug for en tømrer med ekspertise indenfor trægulve?

Er det ved at være tid til nyt gulv? Ja, så er der en række ting man skal beslutte sig for. Hvilke farver passer til væggene, hvilken træsort holder bedst, hvilken træsort er pænest – også om 10 år? I stedet for at kaste dig ud i opgaven selv, så tag en af vores eksperter med på råd. Vi har mere end 15 års erfaring i at lægge alle former for gulv for private og virksomheder i Jammerbugt Kommune, og vi kan også hjælpe dig.

Vi adskiller os fra andre tømrerfirmaer ved, at vores specialister hellere end gerne leverer en totalrådgivning, før I beslutter jer for hvilket trægulv, I ønsker lagt. Der er mange forskellige typer trægulv at vælge imellem, og der er fordele og ulemper ved dem alle. Hvilket gulv der er bedst til jeres hus, afhænger helt af jeres situation og præferencer.

Få et uforpligtende tilbud!

Plankegulve er den langtidsholdbare løsning.

Massive plankegulve er umiddelbart det man vælger, hvis man ønsker den langtidsholdbare løsning i høj kvalitet. Det leveres i mange træsorter og kan behandles efter hvilket udtryk I ønsker. De massive gulve giver en god oplevelse omkring trinlyd og rumklang. Særligt til ældre villaer vil de massive trægulve ofte være den bedste æstetiske løsning.

Ligesom vi ofte vil anbefale de massive plankegulve til ældre villaer, så vil vi måske anbefale en anden type til netop jeres hjem. Man kan vælge andre typer, der stadig er slidstærke og ikke er forbundet med de samme omkostninger. Vælger I os som jeres professionelle gulvlægger, så vil vi komme med vores anbefaling til hvilket gulv, vi synes der passer bedst til jeres hjem. Vi vil ligeledes være fuldt engageret under hele processen, og hjælpe med at finde den bedste løsning for jer.

Har du spørgsmål til de forskellige gulvtyper, er du velkommen til at ringe til os på telefon 25 33 69 39 . Du kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi skaffer gerne prøver indenfor alle gulvtyper, alt efter hvad I ønsker. Vi kommer også gerne forbi jeres hus for at se på den nuværende gulvløsning, før vi afgiver et uforpligtende tilbud.