Renovering

Tømrermester Kasper Bruun ApS er det tømrerfirma, du skal have fat i, når dit hus trænger til en gennemgående renovering eller ombygning

Står du foran en gennemgribende ombygning eller renovering i Jammerbugt Kommune? Der er mange ting man så skal tage højde for. Familien kan ofte have forskellige ønsker til den fremtidige udnyttelse af boligen, og der er heller ikke altid enighed om, hvordan den endelige ombygning eller renovering skal komme til at se ud, når den er færdig.

Ofte er det en god idé at høre en professionel tømrer om, hvor realistiske planerne er. Kan byggeriet f.eks. holde sig inden for det afsatte budget? Er tidsplanen overhovedet realistisk? Bør man renovere i en anden rækkefølge? Tømrermester Kasper Bruun har god erfaring i at rådgive sine kunder i, hvordan man bedst griber en renovering an. Vi kommer gerne forbi og giver gode råd og vejledning, før I beslutter jer for en given løsning.

Lad os være med fra starten!

Det bedste råd vi kan give er, at I skal tage fat i os tidligt i processen. Vi kommer forbi og hjælper med skitser og tegninger, samt ansøgning hos kommunen. Når vi ser jeres ejendom, så vil vi heller ikke holde os tilbage med at komme med vores idéer til, hvordan det kan komme til at se ud efter renoveringen eller ombygningen.

Få et uforpligtende overslag!

Når man har brug for at få udført omfattende renovering, så er det vigtigt at få fat i en håndværker, der kan sit kram. Vores ansatte er uddannet håndværkere, eller på vej til det. Vi er medlem af Dansk Byggeri, så hvis vores arbejde mod forventning ikke lever op til det aftalte, så har kunden automatisk en forsikring.

Vi koordinerer opgaven for dig!

I forbindelse med renovering og ombygning af ejendommen er der ofte behov for flere forskellige håndværkere. Det kan være, at der skal ændres på !de elektriske installationer, eller der kan være brug for en VVS-mand til nogle opgaver. Det kan være vanskeligt og tidskrævende, hvis man som husejer selv skal holde styr på, hvornår de forskellige håndværkere skal indsættes på opgaven, så arbejdet skrider hurtigst muligt fremad.

Som tømrermester har vi erfaring fra mange opgaver, hvor vi har samarbejdet med øvrige håndværkere om projektet. Derfor tilbyder vi at koordinere arbejdet for jer, så I ikke selv skal koordinere aftaler mellem de forskellige håndværkere. Vi vil så sørge for, at arbejdet skrider frem efter planen. Vi vil naturligvis kun vælge at kontakte håndværkere, der har samme høje krav til kvalitet som os selv.

Sidder du med spørgsmål til jeres ombygning eller renovering så giv os et kald. Du er også velkommen til at ringe, hvis du har brug for et godt råd til, hvordan I kommer videre med projektet. Ja, har du brug for et uforpligtende tilbud så ring til os på 25 33 69 39. Du kan også udfylde kontaktformularen så vil vi hurtigst muligt kontakte dig.