Tilbygning

Tømrermester Kasper Bruun leverer professionel rådgivning, hvis du vil bygge til

Står I og mangler et nyt børneværelse, eller er I klar til at realisere drømmen om en lækker udestue? Uanset hvilken tilbygning I ønsker at få foretaget, hjælper vi jer gerne med at komme sikkert gennem hele processen.

Inden processen går i gang, er der en del ting, man skal overveje og undersøge. Med vores ekspertise kan vi være behjælpelige i denne proces. Vi kan sammen sikre, at I ender op med et tilfredsstillende resultat, og vi kan garantere jer, at løsningen vil blive udført professionelt, samvittighedsfuldt og punktligt. Tømrermester Kasper Bruun har erfaring og har udført mange forskellige tilbygninger

Når I skal vælge en håndværker, som skal påtage sig ansvaret for at realisere jeres drøm og tilbygning derhjemme, er det vigtigt at finde en, som kan sit håndværk. Hos os betyder kvalitet og punktlighed meget. Vi bliver og rydder op efter os, så du kan nyde din nye tilbygning med det samme.

For at sikre vores kunder bedst muligt, er vi medlem af Dansk Byggeri. Dette betyder at du som kunde hos os automatisk er forsikret – hvis der mod forventning skulle opstå fejl og mangler, når vi arbejder på din ejendom.

Står du og mangler en tømrer, der skal hjælpe dig med din nye tilbygning, så ring til os på 25 33 69 39 og lad os høre om dine planer. Du skal også være velkommen til at udfylde kontaktformularen. Vi vil herefter komme forbi din bolig, vurdere omfanget af opgaven og afgive et uforpligtende tilbud.

I forbindelse med tilbudsgivningen hjælper vi gerne med råd og vejledning, og vi agerer gerne samarbejdspartner for dig. På den måde er der større sikkerhed for, at du får en tilbygning, som du vil være glad for mange år ud i fremtiden.

Ring til Kasper på 25 33 69 39