Hos Tømrermester Kasper Bruun kan vi hjælpe dig med dit byggeprojekt i hele Nordjylland. Vi har udført tømrerarbejde i mere end ti år, så vi har en bred vifte af kompetencer. Leder du derfor efter en tømrer i Nordjylland, som går op i kvaliteten af arbejdet, så er vi klar til at hjælpe. Vi kører i hele Nordjylland, så for os er det lige meget, om du bor i Brønderslev, Pandrup, Vadum, Løkken eller Brovst.

Vi er et firma, der har mange års erfaring og ekspertise inden for vores fag. Derfor er du med os sikret et godt stykke arbejde – hver gang. Som en ekstra sikkerhed er vi endda medlem af Dansk Byggeri. Vores kunder er derfor forsikret, hvis arbejdet mod forventning ikke er udført til deres tilfredshed. Kundetilfredshed er nemlig rigtig vigtigt for os!

Er det et større byggeprojekt, der kræver flere håndværkerfag, kan vi også hjælpe dig med at koordinere arbejdet. Vi har erfaring med at koordinere større projekter og arbejder altid kun med gode håndværkere. På denne måde er du sikret, at alle områder bliver lavet i høj kvalitet. Kundetilfredshed skal nemlig også være en stor værdi hos de håndværkere, vi arbejder med. 

Tømrer Nordjylland - Vi laver dit drømmebyggeri til virkelighed 

Vi laver alt fra nybyggerier til renoveringer til både private og erhverv. Vi går meget op i vores arbejde, så med os er du sikret, at alt bliver lavet med omhu. Dit drømmehjem bliver nemlig ikke til dit drømmehjem uden godt arbejde i høj kvalitet. 

Vi har stor erfaring med både store og små projekter. Derfor kan vi hjælpe dig, uanset hvilke ønsker du har til dit hjem eller dine forretningslokaler. Vi rådgiver dig gerne om, hvad der er muligt, og hvordan du kan få din drøm til at gå i opfyldelse.

Vi ved at det kan være uoverskueligt, når man skal have bygget om eller have bygget nyt, så vi hjælper dig igennem det hele fra start til slut. Leder du derfor efter en tømrer i Nordjylland, der har god service og kundetilfredshed, så kontakt os.  Vi ser frem til at høre fra dig!

Vil du høre mere eller få et uforpligtende tilbud på dit projekt, så ring til os på 25336939 eller send en mail på info@kasper-bruun.dk.